Marky Mark over Kiespijn 2021: “Ik heb er zin an”

50/50, dat is volgens Minister President Marky Mark de kans dat het kabinet gaat vallen als resultaat van de toeslagenaffaire. Dat is aanzienlijk meer kans dan bij de eerste grabbel jezelf de groene bal bij Lingo toe te eigenen. Maar, zoals menig consument in de supermarkt geen actieve herinnering heeft aan het dierenleed dat hij op tv zag, zo heeft Marky dat niet aan zijn eigen wandaden.

Marky Mark nadat hij in 2007 werd veroordeeld wegens aanzet tot rassendiscriminatie “Oepsie!”

Je zou kunnen zeggen dat we onrecht misschien niet zo erg vinden, zolang we de hypotheek maar kunnen betalen, onze kleine naar de beste school kan en ons leven op dezelfde voet door kan gaan. In die zin hebben we als volk met drie kabinetten Rutte misschien wel de volksvertegenwoordigers gekregen die we verdienen en die bij ons passen. Af en toe een beetje discrimineren, maar daar niet te veel over mopperen. Laten we het vooral gezellig houden.

Gezelligheid, iets waar rechtse partijen over het algemeen een claim op hebben. Al die linkse menschen zitten elkaar altijd alleen maar in de haren met hun principes. Man, ik was ooit eens op een links feestje, moet je daar eens een gesprek proberen aan te knoppen. Je kan nog niet zeggen dat je op weg ernaartoe bent natgeregend of het gaat al over klimaatverandering! Ik wil als ik naar een feest ga godverdomme gewoon bier drinken en hossen met Klaas ‘God-hebbe-zijn-ziel’ Dijkhof! Maar goed, ik dwaal af, Kiespijn 2021 begint!

BBQen bij Marky thuis: altijd smikkelen en smullen!

Vier jaar geleden haalden we nog de pers met de Kiespijn Onderbuik Verkiezingspoppenkast op Donnerwetter Day. Een avond waarop mensen pas na een blaastest en met een bepaald alcoholpromille mochten stemmen. En schreven we tussen de 3 á 4 artikelen per week (meer over al die fratsen vind je op onze oude site invanity.nl/kiespijn).

Dit jaar doen we het wat rustiger aan. Grote vriend Gip neemt wegens privéomstandigheden wat gas terug en zal Jaap en mij (Koolwijk) enkel vergezellen bij het bespreken van de campagne video’s. Uiteraard zoeken we nog mooie gastbijdrages (dus neem vooral contact met ons op) en zullen we iedere vrijdag een prachtig weekoverzichtje hebben. Ook nemen we de nieuwe partijen (op dit moment hebben 89 partijen zich ingeschreven om deel te nemen aan de verkiezingen) onder de loep en zullen we de zittende partijen met elkaar gaan vergelijken.

Hoeveel verschillen VVD & D66, Wilders PVV en Baudets NSDAP, GroenLinks en de PVDA nu echt van elkaar gebaseerd op de keuzes die zij in de kamer maakte. Alles uiteraard met de kenmerkende, satirische en domme humor die u van ons gewend bent. Gaandeweg komen er vast meer nieuwe en oude rubrieken bij maar we zeggen wel definitief gedag tegen de verslagen van de tv-debatten. Simpelweg omdat die onzin meer met Idols de The Voice te maken hebben dan met politiek. We gaan dus proberen dieper en onzinniger te zijn. Of dat gaat lukken? Dat wordt bijna net zo spannend als de tweede Kamerverkiezingen!

Marky Mark, superleuk grapje