weekoverizicht

Engel Willem had zijn volk bevrijd. De man die louter zint op wraak tegen de overheid, om alles wat die zijn familie heeft aangedaan, won zijn eerste rechtszaak. De pandemie was heel even voorbij, een nieuwe zomer van de liefde kon aanbreken. Het monster Rutte was eindelijk verslagen. Een rechter achtte de avondklok niet proper juridisch onderbouwd. Mark Rutte had zijn handtekening niet op het juiste stippellijntje geplaatst, en verbood de avondklok. Tot de overheid in beroep ging, waarvan we nu wachten op de uitspraak. Niet dat die er nog toe doet, want inmiddels is er gewoon een ander, wel goed ingevuld, formuliertje ingeleverd om de avondklok legitiem te maken, maar toch. Het hele circus zorgt maar mooi voor de langste intro bij een kiespijn Weekoverzicht ooit! Wat gebeurde er verder nog?

KLM; het nieuwe Griekenland

Goeie grutjes. Nog meer miljardensteun voor het noodlijdende vliegbedrijf/ werkloze politici-opvang lijkt onvermijdelijk. Want ja… Euh… Ze hebben dus nog maar een dikke €9.000.000.0000 in kas, terwijl ze wel een schuld hebben van nog 2 miljardjes meer. Had het hier nou een ZZP’er betrof, dan had hij/zij lekker de vinketering kunnen krijgen en alles moeten verkopen wat ze bezat, maar dit is onze nationale trots! Dus hoppa! Meer centjes naar de KLM! Op de redactie weten we anders nog wel een leuk stukje land nabij Lelystad wat ze zouden kunnen verkopen. Handig voor ons volgende onderwerp wellicht;

Vliegtuigjes van papiergeld! Snap je ‘m!?

Zure huisjesmelk

Een typische Hollandse woonwijk, een week na de verkiezingen.
Als u tenminste op D66 stemt.

Huizen zijn fucking duur. De wereld is niet zo groot, en het stukje dat wij traditiegetrouw Nederland noemen al helemaal niet. Dus de ruimte is schaars, terwijl we wel met steeds meer zijn en dan treedt de wet van vraag en aanbod in werking. Overal zitten veel te oude kinderen nog bij hun ouders op zolder omdat ze nergens een eigen stekje kunnen vinden. En dus is het elke verkiezingsronde weer makkelijk scoren; ‘we gaan de woningnood oplossen!’
Nu heeft een grote groep grof-geld-verdieners ook nog eens geroepen dat zij maar liefst 100.000 woningen per jaar willen bouwen, maar dat de gemeenten en provinciën dan wel genoeg bouwbare grond moeten aanwijzen met minder regels. Wie kan daar nou op tegen zijn? Het kabinet in ieder geval niet, die wisten niet hoe snel ze bekend moesten maken dat er 266.000.000 euro met spoed naar 30 nieuwbouwprojecten wordt overgemaakt.

Week van de contradictie

Haha, links rechts, altijd leuk!

In een wereld waar alles zwart-wit is, is het natuurlijk superkut als je voor het ene bent, maar dat juist ten gevolge heeft waar je juist verschrikkelijk voor bent.

Neem onze favoriete haatzaaier Thiery de Lierie. Al sinds het kabinet meeging in zijn oproep om hard in te grijpen tegen het coronavirus strijdt ie er voor dat al die maatregelen stom zijn en zo snel mogelijk van tafel gaan. Corona maar onzin. Maar…. Nu blijkt dat die pandemie en hoe de halve wereld op slot ging, de toestroom asielzoekers enorm te hebben doen dalen.

Of kijk eens naar Ome Geert.

Geertje haat linkse propaganda èn klimaatmaatregelen, en nu konden er, door het klimaat, nauwelijks krantjes bezorgd worden! Al die linkse rakkertjes die maar in het luchtledige zaten te turen en zich begonnen te ergeren aan kikkererwten en knoflook. Allemaal potentiële nieuwe kiezers voor Geert… Maar ja, op een warme planeet sneeuwt het natuurlijk niet… en dus kunnen de krantjes gewoon rondgebracht worden…

Door Jaap